Vijesti

Alan Wake 2 neće imati Performance mod na Xbox Series S

Finski Remedy studio prilično je vokalan po pitanju nedostataka i ograničenja koja nameće Xbox Series S. Prije dvije godine kritizirao je slabiju Xbox konzolu kao ograničavajući faktor. “Ne možete samo smanjiti rezoluciju i kvalitetu tekstura”, tehnički direktor Thomas Puha spočitao je šefu Xboxa, koji je to navodio kao jednostavno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remedy je tada imao problema s portanjem Controla, igre s prethodne generacije konzola, a na ovoj generaciji, u nadolazećem Alanu Wakeu 2, u Series S verziju neće uključiti Performance grafički mod i 60 FPS-a.

Premda još uvijek ne navodi konkretne rezolucije i broj sličica, Game Informeru potvrdio je kako Performancea neće biti na slabijem Xboxu. Series S je “zaslužan” i što na Xboxu još uvijek nema jednog od najvećeg RPG-a svih vremena. Baldur’s Gate 3 zaobišao je konzolu jer developeri nisu uspjeli pripremiti igru za tu konzolu, a kako izlazak na Series X ugovorno vezuje izlazak na S-u, igrači na Xboxu načekat će se na igranje istog.

Međutim, Alan Wake izlazi i na Xboxu, kao i na PC-u i PlayStationu 27. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano