Vijesti

Alec Baldwin je slučajno usmrtio kolegicu na snimanju filma Rust

Nestvarne scene odvijale su se noćas na setu Rusta, nadolazećeg vesterna s Alec Baldwinom i Travis Fimmelom u glavnim ulogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pucajući iz rekvizita u sklopu snimanja scene nešto je pošlo po krivu. Upucana je snimateljica Halyna Hutchins, ujedno i direktorica fotografije koja je nakon toga u bolnici podlegla ozljedama i preminula u 42. godini. Ozlijeđen je i režiser Joel Souza koji je također u bolnici, ali se nalazi izvan životne opasnosti.

“Do nesreće je došlo zbog greške ispaljivanja oružja–rekvizita”, kratko su za ABC News komentirali iz produkcije filma. Kako i što se točno dogodilo s oružjem i mecima/ćorcima istražit će policija. Šokirani i uplakani Baldwin odmah se stavio na raspolaganje policiji i istražiteljima, ali zasad nije javno komentirao događaj.

Što će biti sa snimanjem Rusta tek ćemo vidjeti. Produkcija je sa snimanjem krenula tek ovaj tjedan, a poslije ovog nemilog događaja sumnjamo kako će snimanje biti nastavljeno u neko skorije vrijeme. Ako i uopće.

Inače, i zaplet filma se vrti oko slučajnog ubojstva. 13-godišnji dječak, unuk Rusta kojeg glumi Alec Baldwin optužen je, a glavni protagonist riskira sve kako bi ga izbavio iz zatvora. Obožavatelji vesterna s nestrpljenjem su iščekivali ovaj film.

Alec Baldwin zasad ostaje na slobodi, a iz policije javljaju kako je istraga započeta, ali zasad nema potrebe za poduzimanje mjera predostrožnosti takvog tipa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano