Vijesti

Aliens: Dark Descent je dobio novi prikaz uoči otvaranja prednarudžbi

Kada je dobio prvi prikaz u ožujku, Aliens: Dark Descent nije razočarao. Iz izometrijske perspektive, ova igra ispričat će potpuno novu priču u Alien univerzumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda vuče na Xcom, važno je napomenuti kako je Dark Descent taktička igra u realnom vremenu, a ne na poteze. Kao vođa kolonijalnih marinaca, poslani ste na mjesec Lethe gdje je došlo do odmazde Xenomorpha. Marincima zadajete taktičke zadatke, razvijate im sposobnosti i specijalizacije, usred akcije možete usporiti vrijeme (ali ne i zaustaviti), a ključnim će se možda pokazati perma death element. Kada jedan od marinaca pogine, gotovo je. Morate razvijati drugog iz početka.

Povodom otvaranja prednarudžbi, izdavač Focus Home i developer Tindalos Interactive izdali su novi prikaz, prvenstveno cinematičnog tipa, ali ima i gameplay sekvenci. U jednom dijelu možete vidjeti i potpuno novog Xenomorpha, dosad nezabilježenog u drugim medijima.

Aliens: Dark Descentu postavljena je cijena od 40 eura, što se čini kao sweet spot za ovakv tip igara. Izlazi 20. 6. na PC, PS4/5 i XONE/S/X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra