Vijesti

Amazon pregovara sa Sonyjem, želi snimati God of War seriju

Prema inače pouzdanom Deadlineu, ikonska PlayStation franšiza trebala bi dobiti svoju TV adaptaciju. Poslije The Last of Usa koji se nalazi u završetku faze snimanja te prošlog tjedna potvrđenog Twisted Metala ovo je treći PlayStation IP na TV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na adaptaciji bi radili kreatori The Expansea. Predvode ih producenti Mark Fergus i Hawk Ostby, a pridružio im se Rafe Judkins iz još jedne hvaljene Amazonove TV serije – The Wheel of Time.

Kako kažu iz Deadlinea, serija je definitivno u nekoj fazi pretprodukcije, a Amazon želi osigurati prava za svoj Prime Video streaming servis. Međutim, zasad iz obje kompanije odbijaju komentirati navode.

Jedan od najvrjednijih IP-eva

PlayStation tako nastavlja ekranizirati svoje najpopularnije franšize i njihovo širenje u drugi zabavni segment industrije, a Amazon širi svoj portfelje gaming IP-eva, budući da je već osigurao prava na adaptacije Mass Effect i Fallout igara.

A ako neki gaming IP ima praktički osiguranu bazu gledatelja, onda je to definitivno God of War. Posljednji God of War kao najbolja igru 2018. godine prodan je u 20 milijuna primjeraka samo na PS4, a PC port s početka ove godine također se prodaje jako dobro. A Ragnarok, kojeg očekujemo ove godine, ima sve predispozicije da nadmaši prethodnika.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano