Vijesti

AOC je predstavio Agon 16G3 prijenosni monitor kojeg možete vući svuda sa sobom

AOC je u Agon liniji gaming proizvoda predstavio svoj prvi prijenosni monitor AOC Gaming 16G3. Zaslon dijagonale 15,6 inča iz gaming perspektive ne doima se posebnim atraktivnim, međutim, sav svoj potencijal iskazuje u pokretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IPS ekran rezolucije 1080p, osvježenja do 144Hz i vremenom odziva od 4ms trebao bi zadovoljiti sve potrebe igrača u pokretu. Međutim, iz perspektive igranja na otvorenom, pod jakim suncem, osvjetljenje s maksimalnih 250 cd/m² ne čini nam se dovoljno dobrim, pa bismo ovaj monitor radije razmatrali za otvorene i poluotvorene prostore u uvjetima manjeg vanjskog osvjetljenja.

S druge strane, 16G3 svakako briljira na polju dizajna. Minimalističkog izgleda sjajnih crno-crvenih tonova te profila od samo 11,5mm i težine manje od 1,1kg, čini se idealnim za nošenje. Uključen je i stalak za samostalno stajanje te mijenjanje kuta gledanja, a tu je i pivot za okretanje iz vertikale u horizontalu.

Ne znamo kako, ali u ovaj omaleni format AOC je nekako uspio ugurati i dva zvučnika, a tu je i 3.5mm priključak za slušalice. A kada smo kod priključaka, AOC navodi microHDMI, te dva USB-C priključka od kojih jedan služi za napajanje, a drugi, primjerice, može poslužiti u drugom smjeru za punjenje laptopa i ostalih uređaja s baterijom.

AOC Gaming 16G3 u prodaju stiže negdje do konca ovog mjeseca, a preporučena prodajna cijena iznosi mu 309€.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano