Vijesti

Apex Legends će imati puno veću i sadržajniju drugu sezonu, ništa od Titanfalla 3

Nastavno na članak koji smo napisali jutros, iz Respawna su potvrdili da su svjesni da je Season 1 bila slaba i mršava, te da planiraju veće stvari za Season 2 Apexa. Originalni članak možete pronaći dolje, pa svakako pročitajte njega prvo ako želite shvatiti zašto čekamo dugo na dodatni sadržaj i zašto se Respawn odlučio na sezonski sadržaj, a ne kao Epic koji igru osvježava gotovo svaki tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Respawn Entertainmenta, Vince Zampella nedvosmisleno je potvrdio kako su iz studija itekako svjesni da je Season 1 bila slaba i da je nedostajalo sadržaja. Istu grešku neće ponoviti s novom Sezonom, pa će “dvojka” donijeti dosta novog sadržaja koji će igrače zabavljati dugo vremena.

Očekujte puno sadržajniji i bogati Battle Pass 2, nova oružja, Legende, ali i potpuno novi sadržaj koji će prema riječima iz Respawna dobrano uzdrmati i promijeniti “metu”, odnosno način igranja.

TitanFall

Osim nove Sezone, Respawnu je prioritet popravljanje trenutnog stanja igre pa je veliki fokus developera na poboljšanju “core” iskustva igrača koja uključuju lag na početku meča gdje serveri imaju problema, audio probleme, varalice u igri kao i detekciju pogodaka. Sve ovo Respawn planira popraviti prije dolaska nove Sezone koju ćemo službeno vidjeti na EA Play eventu uoči E3-a.

Zbog velikog fokusa na Apex Legends i rad na novoj Star Wars igri, Respawn je službeno potvrdio da je rad na novom Titanfallu odgođen i da novu igru nećemo skoro vidjeti.

Novi Titanfall je bio u planu i ako dobro čitamo između redaka, čak je u jednom trenutku Titanfall 3 bio u izradi, ali sad je jasno da je igra na ledu i da od nje ništa. Tko zna, možda je i bolje da igru vidimo na idućoj generaciji konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano