Vijesti

Arkane bi večeras na The Game Awardsu mogao otkriti novi Dishonored

Redfall studija Arkane jedno je od najvećih razočaranja 2023. godine. Tvorci Dishonoreda, Preya i Dethloopa pogubili su se u kreativnoj viziji, uz to pritisnuti rokovima izdali su očito nedovršenu igru. Međutim, Arkane je razdvojen na dvije lokacije u praktički dva studija, onaj u Austinu razvio je Redfall, a sada je na redu francuski studio iz Lyona koji dosad nema većih mrlja u svojem radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arkane Lyon predvodio je razvoj Dishonoreda 2 i Deathloopa, a idući projekt u razvoju je otprilike dvije godine. Nominiran za najbolju igru godine, Deathloop je tu nagradu je izgubio od kooperativnog naslova It Takes Two, ali već sama nominacija ukazuje na potencijal studija.

Dishonored 3 ili nešto drugo?

Da će Arkane Lyon predstaviti svoju novu igru otkrio je insajder Nate the Hate u svojem podcastu. Već neko vrijeme šuška se kako bi to mogao biti treći Dishonored. Podsjetimo, Dishonored 3 spominjao se i u jednom od procurenih emailova ovog ljeta na suđenju u svezi Microsoftove akvizicije Activision Blizzarda. Ne znamo koji naslov je u pitanju, ali prilično smo sigurni da će poput Redfalla zaobići PlayStation.

Da će biti zabavno, barem onima koji večeras ostanu budni, ukazuje i Microsoftov poziv fanovima kojima za The Game Awards obećava velike stvari. Budući da se ne može pohvaliti nominacijama i nagradama, očekujemo najave igara i nove prikaze.

Što biste voljeli vidjeti od Arkanea? Nastavak Preya, Dishonoreda, Deathloopa ili nešto novo?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano