Vijesti

Assassin’s Creed Mirage dobio je prvi trailer! Izlazi dogodine po popularnoj cijeni

Prvi prikaz Assassin’s Creed Miragea otkriven je kadrovima Basima koji se nalazi na životnoj prekretnici. Je li spreman napustiti apsolutno sve što je dosad postigao u životu te nastaviti živjeti u “sjenama” kao član reda Assassina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman je, što se jako dobro vidi u ostatku trailera. Vraća se akcijski gameplay iz originalnih Assassin’s Creed naslova, vraćaju se urbana okruženja, ulice prepune žitelja, Bagdad koji djeluje baš poput Londona, Firence… Da se i igra dobro kao nekada uvjerili smo se i sami na posebnom događaju kojem smo prisustvovali ranije kod Ubisofta.

Radnja u Mirageu odvija se 20 godina uoči one u Valhalli, odnosno u 861., tzv. zlatnom dobu Bagdada kada je taj grad smatran glavnim središtem svijeta. Budući da je Bagdad porušen u 13. stoljeću, developeri iz Ubisofta koristili su se povijesnim knjigama i dokumenata, pa su tako koliko je to moguće vjerno preneseni djelovi grada poput industrijskog Karkha ili zelenih predjela rubnih dijelova grada.

U središtu radnje je mladi Basim, koji će od uličnog heroja narasti u ubojitog Assassina. Radnja će ga odvesti i u Alamut, prijestolnicu i dom Assassina, a sve to negdje iduće godine kada će Mirage debitirati na svim aktualnim konzolama i PC-ju po popularnoj cijeni od 50 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano