Vijesti

Assassin’s Creed Mirage izlazi i na iPhone 15 Pro

Silno se veselimo prvom Assassin’s Creedu još od 2020. Mirage će otvoriti novi ciklus omiljenog serijala, koji bi trebao nastaviti izlaziti u godišnjim razmacima, baš poput Appleovog iPhonea. iPhone 15 jučer je predstavljen u svojem 15. izdanju, a poveznica je zanimljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

iPhone 15 izgledom i mogućnostima nije puno odmaknuo od prethodnika, ali zato će malo veći napredak ostvariti iPhone 15 Pro s titanijskim kućištem. “Naj-pro iPhone dosad”, tepa mu Apple, između ostalog i zbog onog što je upakirao ispod haube. A to je značajan iskorak od A17 Pro čipa. S novim 6-jezgrenim grafičkim procesorom i bržim Neural Engine jezgrama za AI procesiranje, Pro će moći pokretati videoigre kao nijedan mobitel dosad, navodi se.

Novi GPU sposoban je i za hardverski Ray Tracing, podržan je i mesh shading, tu je i vlastito upscaling rješenje poput DLSS-a i FSR-a, a sve to iPhoneu 15 Pro omogućit će izvođenje igara s konzola. Novi iskorak na polju mobilnog igranja prvi će popratiti Capcom i Ubisoft. Do konca godine na iPhone 15 Pro izlaze Resident Evil 4 remake i Resident Evil Village, a početkom iduće godine uslijedit će Assassin’s Creed Mirage.

Prednarudžbe dva nova iPhonea kreću 15. 9., izlazi 22. 9., a cijene kreću od:

  • $799 za iPhone 15 Pro
  • $999 za iPhone 15 Pro
  • $1199 za iPhone 15 Pro Max

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano