Vijesti

Assassin’s Creed Red s prvim prikazom na proljeće, izlazi u jesen

Igrači i kritika većinom su zadovoljni prikazanim u Assassin’s Creed Mirageu, manjem i više akcijski fokusiranom AC naslovom, međutim, tek će naredna igra biti pravi punokrvan nastavak još od Valhalle. To je projekt kodnog imena Red smješten u feudalni Japan kojeg bismo trebali zaigrati ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indie developer čiji studio je dijelom Ubisoftovog kreatorskog programa na X-u piše kako se premijerni prikaz očekuje u svibnju, gameplay prikaz uslijedit će u srpnju, a izlazak igre planira se u studenome ove godine.

Sjajna godina za Ubisoft

To je potvrdio i pouzdani insajder Tom Henderson koji na svom Insider Gamingu dodaje kako Assassin’s Creed Red sigurno izlazi u drugoj polovici ove godine. Što će sa Star Wars Outlaws igrom činiti sjajan tandem za Ubisoft u 2024.

O samoj igri još uvijek ne znamo previše osim da će biti smještena u feudalni Japan. Prema ranijim navodima, stealth će navodno igrati veću ulogu nego u prethodnim igrama s principom šuljanja poput onog u Splinter Cellu i skrivanja u sjenama.

Ubisoft će na izbor ponuditi dva protagonista. Žensku shinobi te muškog izbjeglicu iz Afrike baziranom prema legendarnom Yasukeu, tamnoputom samuraju iz 16. stoljeća.

Igra

Povezano