Vijesti

Assassin’s Creed Red smješten u feudalni Japan igrat će se s muškim i ženskim samurajem i nindžom

Jedna Ubisoftova šefica ranije ovog ljeta potvrdila je kako ćemo poslije Miragea Assassin’s Creed: Red igrati negdje u 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Miragea, manjeg akcijskog naslova poput onih sa samih početaka serijala, Assassin’s Creed: Red bit će RPG iskustvo poput Valhalle, Odysseya i Originsa, Najpouzdaniji insajder današnjice Tom Henderson otkriva konkretne informaciji o igri, Kako piše na Insider Gamingu, izlazak projekta Red planira se negdje za jesen iduće godine, a plan je prvi trailer objaviti negdje početkom 2024.

Za razliku od dosadašnjih Assassin’s Creed naslova, ovaj u Japanu igrat će se s dva lika. Jedan je samuraji, afrički izbjeglica baziran po slavnom Yasukeu, pravom crnom samurajiu iz 16. stoljeća o kojem je snimljen i anime. Yasuke je prema pisanjima povjesničara više tzv. muscle tip, snagator, a njegova suprotnost bit će Shinobi, agilnija nindža. “Jedna stvar skroz je jasna, oba lika imat će potpuno različite osobine i oružja”, piše Henderson.

Henderson navodi i stealth mehanike poput onih iz Splinter Cella, gdje će do izražaja dolaziti šuljanje sjenama, a gašenje baklji stvarat će dodatan prostor za skrivanje. Spominje se i destrukcija. Doduše, ne na razini jednog Battlefielda, ali one tipične bambus pregrade svojstvene podneblju bit će uništive.

Dakle, više o Assassin’s Creedu u feudalnom Japanu saznat ćemo negdje u prvim mjesecima iduće godine, a do onda ćemo se zabavljati u Bagdadu. Assassin’s Creed Mirage izlazi 5. 10. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano