Vijesti

Avengersi i Borderlands 3 dolaze na PlayStation Now

Sony je nastavio dodavati veće naslove na PlayStation Now. Prošli mjesec dobili smo Ace Combat 7, inFAMOUS Second Son i World War Z, a ovaj mjesec Sony časti s Avengersima, Borderlandsom 3, The Long Darkom i Superhotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Now službeno je nedostupan u Hrvatskoj, ali možete ga koristiti ako imate USA ili UK PSN račune. Za 60 dolara godišnje korisnici mogu igrati stotine igara, pa čak i na PC-u streamanjem.

U travnju prošle godine PlayStation Now brojao je 2,2 milijuna pretplatnika. Puno manje od Xbox Game Passa, ali razlog možda leži u tome što osim u Hrvatskoj PS Now nije dostupan u brojnim drugim državama.

Problem leži u tome i što Sony kao da se srami PS Now usluge, a ima jako dobre igre za dvostruko manju cijenu od konkurencije. Kako već neko vrijeme streamanje na PS Now nije uvjet, igre možete preuzeti i igrati sa svoje konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano