Vijesti

Avowed je dobio prošireni gameplay prikaz

U proširenom gameplay prikazu od onog koji je prikazan prošlog tjedna na Xbox Developer_Direct prezentaciji, Carrie Patel i Gabe Paramo iz Obsidiana sada su prikazali još više toga s fokusom na kompleksni sustav borbe i ostale sustave koji čine skeleton igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obisdianu je, naglašavaju, kao u svim igrama, najbitnije to da igrači igraju igru kako žele. “Tvoj svijet, tvoj način”, dodaju, pa se nadovezuju na prikazani quest prošlog tjedna kojeg, kao i brojne druge, možete potpuno promašiti. Tko zna, možda baš taj quest za kojeg ni ne znate da postoji može promijeniti sudbinu čitave jedne frakcije o igri ili može utjecati na čitavu regiju.

Izbora je jako puno i još više utječu na igru, svijet i likove u istom. “Sve je zapravo usmjereno na to da se dopusti igraču da bude glavni lik u okruženju”, tvrde developeri.

U ostatku videa možete vidjeti primjere izgradnje lika i jedinstvenih borbenih mehanika koje nisu vezane za klasu, već se mogu miješati i nadovezivati, a Avowed igramo negdje kasnije ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano