Vijesti

Babymetal je snažan u spin-offu Borderlandsa, psihodeličnom Tiny Tina’s Wonderlandsu

Omiljeni NPC iz Borderlands serijala dobio je svoju igru, ludu i poremećenu baš poput nje, a ritmovi tzv. Babymetala dodatno začinjavaju stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate onaj osjećaj kada ste više iznenađeni ludošću prikaza nego spoznajom da je Babymetal nešto što zaista postoji. Onda znate o kakvoj igri se radi. Riječi je ne mogu opisati.

Očekujte Borderlands u fantasy svijetu kojim upravlja baš luda Tiny Tina. Dakle, neograničeni broj oružja, narativne i psihotične over the top dijaloge (čak i više nego inače) i bolesne lokacije, a da nije baš sve u ludosti pobrinut će se inovativni multiclass sistem koji će omogućiti miksanje 6 unikatnih stabala vještina.

Iako je Tiny Tina’s Wonderlands zasebna igra, očekujte sve ono što pronalazite i u Borderlands igrama. Dakle, cel-shaded grafiku, kooperativno igranje i lokacije koje ćete iznova gaziti s novim orujima i opremom, ali sa zmajevima i goblinima.

Ovaj potencijalno skriveni hit igrat ćemo na svim aktualnim konzolama i PC-ju negdje početkom 2022.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano