Vijesti

Back 4 Blood omogućit će shareanje DLC-a s prijateljima

Trend podilaženja gamerima te općenito njihovog boljeg tretiranja nastavlja Turtle Rock, developer Evolvea i Left 4 Deada koji će ove godine izdati Back 4 Blood.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša vijest je da će Back 4 Blood imati DLC-ove. Dobra vijest je da će oni možda biti odlični i željet ćete ih imati. Loša vijest je da će se plaćati. Dobra vijest je da ako ga kupi samo jedan prijatelj, moći će ga igrati čitava ekipa iz partyja. Kompromis je to kojim će Turtle Rock pokušati ne dijeliti igraću bazu.

Kada se troškovi podjele iznos je mizeran, a ako Back 4 Blood zaista bude dobra igra poput Left 4 Deada, a zasad izgleda jako dobro, novi sadržaj mogao bi biti iznimno poželjan. DLC-ovi će dolaziti u vidu novih mapa i misija, ali neće se baš sve naplaćivati.

Ekipa iza Back 4 Blooda odlučila je naplaćivati dodatan sadržaj iako već neko vrijeme postoji trend, poput u Battlefield i Call of Duty igrama, da sav novi sadržaj stiže besplatno. Što je dobro koliko i loše, a dobar primjer dvosjeklog mača je Battlefield V čiji dodatan sadržaj nije ni blizu kvaliteti ekspanzija ranijih igara.

Back 4 Blood na sve aktualne konzole osim Switcha stiže 21. 10., od prvog dana bit će dostupan i na Game Passu, a ispod pogledajte gameplay prikaz s E3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano