Vijesti

Back 4 Blood tvoraca L4D dobio je novi gameplay prikaz i odgodu za jesen

Spiritualni natavak Left 4 Dead serijala umjesto ovog ljeta igrat ćemo tek u listopadu. Turtle Rock Studios potvrdio je odgodu Back 4 Blooda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Back 4 Blood prvi konkretni gameplay prikaz dobio je krajem prošle godine na The Game Awardsima s kojim je naslutio kako bismo zaista mogli dobiti igru kakvu smo priželjkivali od Left 4 Dead nastavka. Noćas nas je u to dodatno uvjerio novi gameplay prikaz gdje smo upoznali jednog od mutiranih bossova.

Ovaj zombi survival kooperativno do 4 igrača izgleda i igra se (potvrdili oni koji su sudjelovali u nedavno alpha testiranju) jako zabavno, a koliko je zaista dobar otkrit ćemo već ovog ljeta za kada je Turtle Rock zakazao otvoreno beta testiranje.

Osim kampanje za do 4 igrača, Back 4 Blood ponudit će i online multiplayer mečeve u okviru sve popularnijeg žanra asimetričnog multiplayera. Jedan igrač preuzet će ulogu glavnog Riddena, a ostali će se okupiti u tim. To će biti jedan od nekoliko dostupnih multiplayer modeova.

Back 4 Blood na stare i nove konzole te PC stiže 12. 10. ove godine. Nadajmo se da odgoda više neće biti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano