Vijesti

Baldur’s Gate 3 izlazi sutra uz masivan download. Developer preporučuje izbrisati early access verziju i sve vezano uz nju

Još samo jedan dan preostao je do izlaska jedne od najvećih igara ove godine. Najveće po značaju, ali i po količini sadržaja, što se očituje i na samoj veličini Baldur’s Gatea 3 koji broji preko 17 tisuća različitih završetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzimanje Baldur’s Gatea 3 na PC-ju iznosit će masivnih 122 gigabajta, a kao što ste dosad mogli zaključiti i sami, preloada nema. I ne samo to, ako BG3 već imate u early accessu, konačna izvedba igre toliko je drugačija i opsežnija da developer Larian preporučuje kompletno obrisati early access izvedbu i sve save podatke. Sve kako nebi bilo konflikata u ionako kompliciranom RPG-u.

Dakle, spremljene pozicije se ne prebacuju u igru, koja izlazi sutra za PC, a sve kreće 3. 8. u 17 sati po našem vremenu. PlayStation 5 izvedba odgođena je za rujan, a na Xboxu Baldur’s Gate 3 neće izaći ove godine, ponajviše zbog tehničkih ograničenja Xbox Series S, a Microsoft uvjetuje istovremeni izlazak svih igara na obje Series konzole.

Igra

Povezano