Vijesti

Baldur’s Gate 3 je zavladao prednarudžbama za PS5

Ako iole pratite FFA, znate da je DnD RPG Baldur’s Gate 3 jedan od najvećih naslova ove godine. Na PC-ju postiže brojke kojima se nisu nadali ni sami developeri, ovog vikenda će se zasigurno približiti top 5 najigranijih igara svih vremena, a tek mu predstoji izlazak na još jednoj velikoj platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baldur’s Gate 3 je požurio izlazak na PC-ju zbog Starfielda, a na PS5 će uslijediti 6. 9. potpuno prilagođen igranju na kontroleru. Larian obećava nativnu 4K rezoluciju u 60 FPS-a, što je u konačnici i potpuno nebitno, jer BG3 se igra zbog neprikosnovene količine sadržaja i dosad neviđene slobode odabira.

Očituje se to i na Metacriticu, gdje Baldur’s Gate 3 u trenutku pisanja ovog teksta drži prosjek ocjena od čak 97, a da se radi o generacijskoj igri prepoznaju i PS5 igrači koji masovno prednaručuju igru. U gotovo svim regijama, potpuno atipično za ovaj žanr, BG3 je u samom vrhu svih ljestvica prednarudžbi, gdje ga u nekim europskim državama prestiže tek EA Sports FC 24.

Ako igrate, uključite se u našu temu na forumu, gdje forumaši već danima oduševljeno pišu o igri. U igri s preko 17 tisuća mogućih završetaka, ne znamo postoji li neki u kojem vam nećemo preporučiti kupovinu ove igretine. Treba li uopće recenzija?

Igra

Povezano