Vijesti

Baldur’s Gate 3 u early accessu izlazi 30. 9.

Nakon što se early access testiranje s Divinity: Original Sin igrama pokazalo kao pun pogodak, iz Larian Studiosa odlučili su istu prokušanu taktiku postaviti i s Baldur’s Gate 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, da će Baldur’s Gate 3 izaći prvo u early accessu već je stara vijest. Nakon jedne odgode drago nam je napisati kako je za novi datum početka testiranja izabran 30. 9.

Na startu ćemo osim mogućnosti kreacije vlastitog lika dobiti mogućnost odabira jednog od 5 već ranije definiranih likova, a kako vrijeme bude odmicalo u Baldur’s Gate 3 doći će ih još više.

Više sadržaja nego na startu D:OS2 early accessa

Također, na početku će biti dostupan samo prvi akt i to bez online multiplayer mogućnosti, koja bi, barem se tako nadaju u Larianu, trebala biti implementirana nedugo nakon.

Iako količina sadržaja izgleda kao malo, Baldur’s Gate 3 je naveo nekoliko usporebi s Divinity: Original Sin 2 početkom early accessa, pa će tako BG3 imati skoro 3 puta više susreta s protivnicima, te dvostruko više spellova i akcija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano