Vijesti

Baldur’s Gate igre možda dolaze na Game Pass

I dok Baldur’s Gate 3 ni u kojem slučaju neće doći na Game Pass, kako je potvrdio šef Larian studija, za starije Baldur’s Gate naslove svakako postoji interes. Kako Lariana i Microsofta, tako i pretplatnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponovno otkrijte dva RPG klasika. Prilagodite svog heroja, regrutirajte saveznike i istražite mistična područja u potrazi za avanturom, zaradom i istinom. Igrajte Baldur’s Gate I i II uz Game Pass”, stoji u očito greškom poslanoj notifikaciji Game Pass pretplatnicima.

Da se radi o preuranjenoj obavijesti ukazuje i to da klik na notifikaciju ne vodi nigdje, međutim, ovo nije prvi put da se pojavljuje nešto tog tipa. Naime, sličnu obavijest o istim igrama Game Pass pretplatnici su zaprimili i u kolovozu prošle godine.

Budući da je već objavljen popis Game Pass naslova za prvu polovicu siječnja, Baldur’s Gate igre najranije možete očekivati negdje u drugoj polovici mjeseca. Inače se radi o kultnim PC naslovima, ali i znatno drugačijima od trojke s drugačijim D&D pravilima i brojnim ograničenjima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano