Vijesti

Battlefield 1 proživljava renesansu, igra ga 9 puta više igrača od 2042

Mnogi će to reći – posljednji dobar Battlefield šest godina poslije izlaska proživljava renesansu. Naime, ovog vikenda na Steamu brojao je najviše igrača ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo to. Battlefield 1 ponovno se pronašao među 10 najprodavanijih naslova na Steamu, prvi put nakon izlaska na toj platformi 2020.

U jednom trenutku minulog vikenda BF1 brojao je 50 tisuća istovremeno aktivnih igrača, otprilike 45 tisuća više od potomka mu Battlefielda 2042. Međutim, koliko smo razočarani posljednjim BF-om pisali smo u nebrojeno navrata i nećemo se ponavljati.

Zato se vratimo na BF1, za čiji preporod je najviše zaslužno drastično sniženje na iznos manji od 5 eura. Ali i kvaliteta koju Battlefield u Prvom svjetskom ratu svakako posjeduje, a koja za sobom povlači nepobitnu činjenicu. Fanovi nisu odustali od serijala, željni su ga čak i nakon dva posljednja mediokriteta, stoga od DICE-a očekujemo jako puno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano