Vijesti

Battlefield je obrisan na Twitteru, a DICE objavljuje čudne poruke; očekujemo najavu “šestice”

Čudne stvari danas se događaju na Twitteru. Službeni Battlefield profil s milijun i dvjesto tisuća pratitelja iznenada je obrisan. I pazite ovo – baš na 18. godišnjicu izlaska Battlefielda 1942.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje 3 moguća razloga:

  1. Ekipa iz DICE-a i EA fejka brisanje računa kako bi pažnju skrenuli na sebe i najavili Battlefield 6
  2. Prepali su se Call of Dutyja i gase Battlefield zauvijek
  3. Netko je nešto krivo stisnuo

Inače, ovih dana popularni JackFrags (kojem nebi bilo prvi put da sudjeluje u najavi BF-a) ničim izazvan radi osvrte na sve igre iz serijala, a posljednji video s osvrtom na Battlefield 5 završen je misterioznim otkucavanjem sata 23 puta. Neki stoga očekuju otkrivanje nove igre 23. 9. Kraj videa možete pogledati ovdje.

Istovremeno zaposlenici DICE-a zabavljaju se misterioznim porukama, od kojih jedna ima poveznicu s već spomenutim JackFragsovim videom.

Dosad su Battlefield igre (osim Hardlinea) redovito izlazile u udarni 11. mjesec s najavama negdje sredinom godine, međutim, ne bismo imali ništa protiv promjene dinamike unutar serijala. Već je potvrđeno kako će novi Battlefield, jednom kada izađe, biti dostupan samo na novim konzolama i PC-ju, a osim promjene dinamike sa datumom izlaska nadamo se i promjenama u samoj srži igre i većem iskoraku nego li je to bio Battlefield 5.

A ne bismo imali ništa protiv remastera neke od starijih igara. Primjerice Battlefielda 3. Hvala i lijepi pozdrav.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano