Vijesti

Battlefield V broji više igrača nego ikad

Poslije jedinice i WW1, ponovnim izostankom kampanje i malim brojem mapa Battlefield V nastavio je rasipati bazu fanova. Doimalo se kako je Battlefield 2042 pokopao franšizu, međutim, igrači ovih dana pišu ljepše stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući golemom popustu na Steamu, Battlefield V je u Definitive izdanju za samo 4 eura kupilo na desetine tisuća novih igrača, a potom je tokom vikenda oborio svoj vlastiti rekord. Battlefield V na Steamu nikada nije imao više od 116 tisuća istovremeno aktivnih igrača koliko ih izbrojao u nedjelju.

Renesansa Battlefielda

Renesansa je prolongirana i na dane poslije vikenda, pa je Battlefield V nastavio dosezati vrhunce od preko 100 tisuća igrača, a svo to vrijeme nalazi se među 10 najpopularnijih igara na toj platformi pored GTA 5, Counter-Strikea, Apexa i PUBG-a.

Da serijal očekuju ljepši dani možda ukazuje podatak i da Battlefield 2042 također jako dobro kotira. Igra koja je na svom dnu brojala tek par tisuća igrača dnevno, danas redovito igra preko 50 tisuća istovremeno aktivnih igrača. Također, i BF2042 je prije par tjedana također oborio svoj rekord s preko 100 tisuća igrača.

Istovremeno, EA-ov Dice vrijedno radi na potpuno novoj igri koja će se navodno vratiti u moderno doba, a sve pod budnim okom Vincea Zampelle, kreatora Call of Dutyja, Titanfalla i Apexa, a danas voditeljem franšize sa zadatkom da ju vrati uz bok Call of Dutyju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano