Vijesti

Battlefield V broji više igrača nego ikad

Poslije jedinice i WW1, ponovnim izostankom kampanje i malim brojem mapa Battlefield V nastavio je rasipati bazu fanova. Doimalo se kako je Battlefield 2042 pokopao franšizu, međutim, igrači ovih dana pišu ljepše stranice.

Zahvaljujući golemom popustu na Steamu, Battlefield V je u Definitive izdanju za samo 4 eura kupilo na desetine tisuća novih igrača, a potom je tokom vikenda oborio svoj vlastiti rekord. Battlefield V na Steamu nikada nije imao više od 116 tisuća istovremeno aktivnih igrača koliko ih izbrojao u nedjelju.

Renesansa Battlefielda

Renesansa je prolongirana i na dane poslije vikenda, pa je Battlefield V nastavio dosezati vrhunce od preko 100 tisuća igrača, a svo to vrijeme nalazi se među 10 najpopularnijih igara na toj platformi pored GTA 5, Counter-Strikea, Apexa i PUBG-a.

Da serijal očekuju ljepši dani možda ukazuje podatak i da Battlefield 2042 također jako dobro kotira. Igra koja je na svom dnu brojala tek par tisuća igrača dnevno, danas redovito igra preko 50 tisuća istovremeno aktivnih igrača. Također, i BF2042 je prije par tjedana također oborio svoj rekord s preko 100 tisuća igrača.

Istovremeno, EA-ov Dice vrijedno radi na potpuno novoj igri koja će se navodno vratiti u moderno doba, a sve pod budnim okom Vincea Zampelle, kreatora Call of Dutyja, Titanfalla i Apexa, a danas voditeljem franšize sa zadatkom da ju vrati uz bok Call of Dutyju.

Igra

Povezano