Vijesti

Bella Ramsey iz The Last of Us serije odgovorila kako se nosi s trolovima i hejterima

Brojnima na prvu nije sjela, zgražali su se nad njezinim izborom, ali Bella Ramsey kao Ellie u prvoj sezoni The Last of Us serije odličnom izvedbom većinu igrača/gledatelja okrenula je na svoju stranu. Uostalom, nominirana je i za Emmy i Golden Globe nagrade. No ne smijemo zaboraviti da je žena prošla uistinu puno toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno kritika, maltretiranja, ružnih komentara pa i fizičkog pristupanja Bella je zaprimila isključivo zato što ima nešto drugačiji oblik lica. Ako netko zna kako iz svog tog šikaniranja izaći kao još bolja osoba, ili u najmanju ruku ista, onda je to Bella Ramsey. Upitana u intervjuu Independenta, Bella odgovara kako se ne zamara s tim.

Osobito se ne zamara s odlukama koje donesu pisci po pitanju adaptacija. “Što god odluče, drugi će imati svoja mišljenja. Prilično lijepo je držati distancu od svega toga”, kaže. Dodaje kako je tokom snimanja i planiranja prve sezone bila pod svojevrsnim pritiskom.

Druga sezona kreće sa snimanjem

Nije mislila da će neke stvari, poput Elliene seksualne orijentacije imati toliki odjek u javnosti, ali unatoč ranije spomenutom maltretiranju i zajedljivim komentarima, drago joj je da je njezina uloga ostavila i pozitivan utisak na one koji se mogu poistovjetiti.

Glumica je imala sreću izaći iz Game of Thrones serije prije onog finala. “Bila sam prilično odvojena od svega toga, ali mislim da su obavili dobar posao s onim što su imali”, smatra. Finalna sezona The Last of Usa nije tako blizu. Dogovorene su još najmanje dvije sezone, prva od njih kreće sa snimanjem ovih dana, a premijeru očekujemo negdje početkom 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano