Vijesti

Besplatni The Matrix Awakens dostupan je za preload na PS5 i XSX, demonstrirat će mogućnosti next-gena

Prošli tjedan procurio je The Matrix Awakens, igra koja je više tehnički demo za Unreal Engine 5 nego prava igra, a sada je njezino postojanje i službeno potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastao je suradnjom Warner Brosa i Epic Gamesa, odobravanje je krenulo zaključno s 9.12., a preload je već omogućen na PlayStationu 5 i Xbox Series X.

“Kako da znamo što je stvarno”, pita Keanu Reeves u teaser traileru. Pitanje možemo shvatiti u kontekstu radnje nadolazećeg četvrtog Matrixa, ali za očekivati je i nevjerojatnu demonstraciju mogućnosti obje konzole.

Poznavajući Epic Games, bit će to tehnički nešto najimpresivnije dosad na konzolama nove generacije. “Pripremite se za budućnost interaktivne naracije i zabave uz Unreal Engine 5”, poručuju iz Epica. Projekt u koji je uključena i originalna postava iz filma igramo/gledamo od 9. 12. negdje poslije The Game Awards ceremonije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano