Vijesti

Besplatni Valhalla DLC prepun je story sadržaja. Ali to nije kraj priče God of War Ragnaroka

Iznenađujuće najavljen na The Game Awardsu po još šokantnijoj cijeni od nula eura, Valhalla DLC za posljednji God of War donio je iznenađujuće puno sadržaja. Međutim, to nije sve za Ragnarok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim gameplay sadržaja, Valhalla je bogata i pričom koju prate animacije visoke produkcije poput onih u baznoj igri, a radnja ide puno dalje od najavljenog odnosa Kratosa i Mimira. Trailer je zaista jako dobro prevario igrače po pitanju što očekivati od Valhalle, i to pišemo na najpozitivniji mogući način.

Besplatni Valhalla DLC možete pokrenuti bilo kad iz menija igre, bez obzira jeste li već prešli igru ili ne, premda se preporuča odigrati tek nakon prelaska Ragnaroka. Sve djeluje poput pripreme za neku buduću baš veliku ekspanziju poput Burning Shores za Horizon Forbidden West, a u tom smjeru ide i poruka jednog od pisaca.

“Zar ste stvarno mislili da je odjavna špica kraj priče? Ma dajte…”, poručio je Orion Walker iz Santa Monica studija. Dakle, Valhalla nije kraj, a ekspanzija bi mogla uslijediti u 2024.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano