Vijesti

Bethesda će podržavati Starfield “godinama”. Prvo idu podrška za DLSS i nužne osnove

Starfield je po mnogima sjajna igra, ali i oni koji ga obožavaju te one koje je razočarao slažu se u jednom. Nedostaju mu neke osnovne tehničke i gameplay mehanike, te bi svi oni mogli biti zadovoljni prilično iskrenim obraćanjem Bethesde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je igra koju ćemo podržavati godinama koje dolaze”, Bethesda je napisala na Twitteru, pa poručila igračima da joj nastavljaju ukazivati na propuste i nedostatke. Kaže da osluškuje i zapisuje baš sve, međutim, u ovom trenutku u fokusu je optimizacija te ispravak poteškoća koje utječu na stabilnost igre. U hijerarhiji zatim slijede sitnice koje mogu poboljšati iskustvo igranja, a jedna takva bit će uključena u prvo veliko ažuriranje.

Tako poslije hotfixova očekujte bolji HDR i njegovu kalibraciju, postavke za osvjetljenje i kontrast, FOV klizač, podršku za DLSS te 32:9 Ultrawide i konačno, ono što svi traže, mogućnost konzumiranja hrane bez odlaska u inventory. Nažalost, u prvom valu ažuriranja neće biti detaljnije mape gradova, ali hoće nekad u budućnosti.

Inače, jedna lijepa vijest i za sve one koji nisu u mogućnosti konzumirati ovaj svemirski RPG na omiljenoj platformi. Naime, upravo je stigla podrška za streaming servis GeForce Now. Za 20 eura mjesečno možete streamati s mašina koje imaju RTX 4080, a Nvidia je po pitanju tehnologije odmaknula toliko daleko od konkurencije, da je iskustvo igranja/streamanja s GFN skoro identično klasičnom igranju.

Igra

Povezano