Vijesti

Bethesda je opisala Starfield: “Skyrim u svemiru” i “Han Solo simulator”

“Starfield je kao Skyrim u pogledu strukture igre gdje možete biti ono što želite biti i urezati svoj vlastiti put”, izjava je Todda Howarda koja nam je posebno zaokupila pažnju u intervjuu za The Telegraph koji je uslijedio nakon što je jučer predstavljen dvominutni trailer za jednu od najiščekivanijih igara svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

300-ak godina u budućnosti u Starfield krećemo kao član Constellationa, frakcije koja okuplja jedne od posljednjih istraživača svemira. “Nešto kao da NASA-u pomiješate s Indiana Jonesom”, slikovito objašnjava šef Bethesde. Osim Constellationa u igri postoji mnoštvo drugih frakcija, a na nama je što želimo biti i kakvi postati.

U jednom drugom intervjuu jedna od Bethesdinih veterana Ashley Cheng Starfield je usporedila s Han Solom. “Za mene je Stafrield Han Solo Simulator. Uđi u brod, istraži galaksiju i radi zabavne stvari!”

Jučerašnji trailer nije otkrio mnogo. Radi se tek o teaseru, a zasad ni šefovi Bethesde nisu spremni otkriti više. Osim toga da sa Starfieldom nema razvojnih problema te su uvjereni kako će igra biti spremna za 11. 11. 2022. i to na PC i Xbox konzolama. Starfield nećemo igrati na PS5 budući da je Microsoft prošle godine kupio Bethesdu za 7,5 milijardi dolara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano