Vijesti

Biomutant je dobio prikaz borbe i ekskluzivnu klasu za one koji će ga prednaručiti

Ambiciozni i simpatični open world akcijski RPG Biomutant nakon više od 5 godina provedenih u razvoju konačno stiže u svibnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posapokaliptičnim svijetom Biomutanta zavladale su frakcije različitih skupina životinja, a pogođeni smrtnom pandemijom, kao i u svakom pravom RPG-u na nama je da ih sve ujedinimo ili razjedinimo te pokušamo spasiti svijet. Na ovaj ili onaj način.

Igramo u ulozi biomutanta kojeg možemo genetički preuređivati i nadograđivati, a isto to ćemo moći raditi s velikim brojem oružja i gadgeta. Developeri obećavaju raznoliki gameplay, a visoka razina modifikacije različitih potencijalno bi mogla motivirati na više ponovnih prelazaka igre.

Combat trailer kroz 60 sekunda prikazao je na desetke načina na koje se možete sukobiti u igri. Bilo koristeći robote, melee napade ili neke od desetke oružja. I dok gameplay u ovom prikazu kao i svakom prethodnom izgleda jako zabavno, nimalo zabavno ne izgleda najava mercenary klase samo za one igrače koji će prednaručiti Biomutanta.

Prednaručili ga ili ne, Biomutant stiže na PC, XONE i PS4 25. 5. ove godine, a hoće li na XS i PS5 konzolama donijeti neke naprednije značajke tek trebamo saznati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano