Vijesti

Biomutant na PS5 radi u sramotnih 1080p, a na XSX u 4K rezoluciji

Nije kriv PS5!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nećemo vam lagati. Biomutant je u našoj skromnoj i punoj ljubavi prema igrama redakciji, jedna od onih igara koju jedva čekamo. Nije baš toliko razvikana kao neki drugi naslov, ali imamo dobar osjećaj za nju. Čak je jedan član naše redakcije dobio puno, baš puno ranije svoj primjerak igre i jučer je potvrdio ono što nismo nikako željeli čuti.

Izbacili su update danas za PS5 i totalno su s*ebali grafiku. Veliki downgrade.

OverHypedG

Ovo su riječi koje ne želite čuti kad imate next-gen konzolu kao što je PS5 jer znamo svi što ona može. Biomutant će tako na PS5 raditi na sramotnoj 1080p rezoluciji. Potvrdio je to sam THQ Nordic putem Twittera. Dobra vijest je da će igra raditi u 60FPS-a na PS5.

Zašto PS5 verzija radi na tako maloj rezoluciji? THQ Nordic tvrdi da su u pitanju tehnički razlozi. Koji i kakvi? Ne znamo.

Igra je prije patcha radila na 4K rezoluciji i kako nam kaže Goran – “izgledala je predivno.” Ako vas možemo utješiti, vjerujemo da će doći patch za PS5 koji će donijeti 4K rezoluciju, samo što ne znamo kad će to biti.

S druge strane, Xbox Series X verzija vrti se na 4K i 60FPS-a te je vidljivo da jednostavno bolje izgleda.

PS5 gameplay

Xbox Series X gameplay

Jasno je da u ovome slučaju ne možemo kriviti PS5 konzolu za koju znamo da je sposobna bez problema odraditi posao, no baš nas zanima što je toliko pošlo po zlu da su se developeri odlučiti izdati patch koji downgrejda igru.

Što sad napraviti s prednarudžbama PS5 verzije?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano