Vijesti

Biomutant nam je sve bliže, a donosimo nove detalje o igri

Biomutant je postapokaliptični Wung-Fu fable RPG s otvorenim svijetom, jedinstvenim sustavom borbe gdje ćemo kombinirati mačevanje, pucanje i mutante sposobnosti, a bliži nam se i izlazak i to za PC, PlayStation®4, te Xbox One™ (25.5.2021.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje nas:

  • Novi pogled na borbu iz trećeg lica
    Sustav borbe omogućuje maksimalnu slobodu kretanja i okretnosti. Učenje novih Wung-Fu skillova kroz napredovanje i učenje neprestano će nadopunjavati vaš stil i osigurati da borba nikad ne dosadi.
  • Unaprijeđeni gameplay
    Moći ćete ponovno kodirati svoju genetsku strukturu kako biste promijenili način izgleda i same igre. To će naravno utjecati na vaše atribute, a uz to, izloženost biološkoj kontaminaciji u svijetu dovest će do raznih mutacija, dok će izloženost radioaktivnosti utjecati na vaš um i otključati psi-mutacije poput telekineze, levitacije i još mnogo toga.
  • Craftanje kao nikada do sada
    Potpuno ste slobodni prilikom izrade oružja. Pomiješajte i uskladite dijelove kako biste stvorili jedinstveno oružje (1H ili 2H). Revolveri, puške i sačmarice, lančane pile na baterije, bočice s bio-kontaminiranim muljem… Sve je to u igri.
  • Opremite se!
    Opremanje lika donosi potpunu slobodu, ne samo kada je u pitanju odabir oružja koje ste izradili, već i vrstu opreme koju nosite. Opremite se plinskom masku i spremnikom za kisik za istraživanje Mrtvih zona, zaštitnu opremu za uzimanje biološki kontaminiranih bića…
  • Preživite
    Slobodno možete istraživati ​​svijet i ono što se nalazi ispod njegove površine – pješice, jet-skijem, zračnim balonom ili na neki drugi način. Istražite divljinu, tunele i mreže bunkera podzemlja i pronađite svoj put prema planinama. Mnogo je otkrića, misterija koje treba razotkriti, bića i čudnih likova koje treba upoznati u ovom živahnom i živopisnom svijetu.
  • Doživite čudnu priču s još čudnijim krajem
    Vaše akcije igraju glavnu ulogu u raspletu priče. Kroz svijet vas vodi Pripovjedač koji komentira svaki korak vašeg putovanja, ali vaši će postupci i izbori odlučiti kako će sve završiti.

Igra dolazi u raznim verzijama, a više detalja pronađite ovdje.

Pre-order donosi “Mercenary” klasu koja nudi jedinstvenu kombinaciju pogodnosti – koje se mogu otključati u igri – ali s ovim DLC-om možete započeti igru sa istima! Jednostavno rečeno, ovo će vam omogućiti da svijet Biomutanta doživite kao klasični ratnik samurajskog izgleda od samog početka.

Nova klasa bit će uključena u sve digitalne predbilježbe, kao i kolekcijsko izdanje i atomsko izdanje Biomutanta (bez obzira na predbilježbu); Predbilježbe za fizičko Standardno izdanje neće ukljućivati navedenu klasu, no istu ćete moći nabaviti po nešto većoj cijeni i kasnije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano