Vijesti

Bioshock, XCOM 2 i Borderlands kolekcije stigle su na Switch

2K Games danas je parkirao neke od svojih najpopularnijih serijala na Nintendo Switch i radi se o tri zanimljive kolekcije za igranje na ovoj konzoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka od kolekcija prodaje se u zasebnim paketima po cijeni od 50 eura, što je otprilike u skladu s cijenama kakve su postavljene i na drugim platformama.

Bioshock. The Collection donosi prvi i drugi Bioshock u svojim remasteriranim izdanjima, te Bioshock Infinite zajedno sa svim ekspanzijama. Probajte pogledati trailer ispod bez zvuka.

XCOM 2 Collection donosi baznu igru, sva četiri DLC-a te War of the Chosen ekspanziju koja poprilično mijenja klasičnu kampanju i uvodi nove frakcije pokreta otpora. Na internetu se već pronašla usporedba s PC verzijom i moramo priznati da se radi o dosta dobrom portu. U svakom slučaju radi se o igri koja kao da je stvorena za Switch.

Kada smo već na temi igara koje kao da su stvorene za Switch tu je Borderlands Legendary Collection koji donosi prvi Borderlands, dvojku i The Pre-Sequel. Međutim, za ovu kolekciju bismo bili oprezni i prije kupnje provjerili iskustva drugih igrača, budući da Borderlands igre čak i na snažnijim hardverima kašljucaju u pojedinim situacijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra