Vijesti

Biste li voljeli pravi DLC za Red Dead Redemption 2?

Single-player ekspanzije za GTA IV i prvi Red Dead Redepmtion donijela su odlične priče i iskustva u obje igre, međutim, s popularizacijom online igranja i unatoč ogromnom potencijalu, GTA V i Red Dead Redemption 2 ostali su lišeni dodatne Rockstarove produkcije sadržaja za jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi izvori iz industrije svojevremeno su javljali kako je za GTA V bila planirana ekspanzija, ali povučena je iz razvoja nakon iznenadnog uspjeha Onlinea. Budući da je RDR2 relativno nova igra, fanovi se nadaju kako bi s peticijom mogli natjerati Rockstar da promjeni mišljenje.

Tako smo od organizatora dobili molbu za promociju peticije koja je dosad prikupila blizu 4 tisuće potpisa. Ne košta nas ništa, pa svoj potpis možete ostaviti ovdje. No otkrili smo caku koja dokazuje besmislenost ovakvih pokreta. Dok je većina potpisa prikupljena u posljednjih nekoliko dana, pomalo skrivena činjenica je kako je peticija pokrenuta još prije 2 godine, a sada je dobila neku novu trakciju.

No nema veze, mi ćemo iskoristiti priliku da vas pitamo kakav tip nadogradnje priče biste voljeli u potencijalnom RDR2 DLC-u? Nastavak glavne priče, osvrt na nekog od likova ili nešto poput Undead Nightmarea iz prvog RDR-a?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano