Vijesti

Bivša porno glumica imat će bitnu ulogu u Cyberpunk 2077 ekspanziji

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ime je prve velike ekspanzije za Cyberpunk koju očekujemo negdje u 2023. na PC, PS5 i XSX/S, a dok tek trebamo dobiti prvi pošteni prikaz saznali smo ime prvog bitnog lika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To će biti glumica Sasha Grey kao Ash. Njezin lik i djelo mogli bi vam biti poznati iz filmskih uspješnica poput Fashionistas Safado: The Challenge gdje je svoj debi na ekranima ostvarila s golemim Roccom Silfrediem. Uloga je to kojom je pomela konkurenciju nominiranih za nagradu “Najbolji trojac”, prvu u, kasnije će se ispostaviti, bogatom kabinetu nagrada glumice poznate po svojim oralnim sposobnostima.

Sasha je danas eminentna strimerica na Twitchu s preko milijun pratitelja, napisala je knjigu, pamtimo je po bitnoj ulozi u kasnijim sezonama popularnog Entouragea, a povremeno pruža svoj glas u videoigrama od kojih je najnoviji projekt upravo onaj u Cyberpunku 2077. Sasha, odnosno Ash bit će voditeljica na GrowlFM radiju, a šuška se i da će imati bitniju ulogu u samoj priči Phantom Liberty ekspanzije.

Najveći fanovi brzo su prepoznali njezin glas u traileru za novu radio stanicu, a Sasha je svoju ulogu zatim potvrdila na Twitteru. Tako će Cyberpunk 2077 uz Keanu Reevesa dobiti još jedno veliko holivudsko ime, a glavne odgovorne u marketingu CD Projekta vjerojatno čeka popriličan bonus na platnoj listi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano