Vijesti

Black Myth: Wu Kong je početak trilogije, a sav prikazan gameplay je stvaran

Prošlog mjeseca nepoznati kinezi su oduševili fantastičnim prvim prikazom Black Myth: Wu Kong RPG-a za next-gen konzole i PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim skromno, izvan svjetala reflektora najavili su svoju igru na način na koji nismo naviknuli u modernoj gaming industriji. S čak 13 minuta gameplaya koji izgledaju impozantno.

Oduševljeni reakcijom developeri iz Game Science studija povukli su se nastaviti raditi na igri kojoj prognoziraju izlazak tokom 2022. godine, ali ekipa iz kineskoga IGN-a malo ih je zagnjavila pa su nam otkrili neke stvari koje dosad nismo znali.

Black Myth: Wu Kong je prva od tri planirane igre unutar trilogije. Igra je zasad u razvoju oko 2 godine, a developeri planiraju do izlaska kreirati preko 100 vrsta neprijatelja koje će ugurati u oko 15-ak sati gameplaya.

Prikazanih 13 minuta je s početka igre i nije fejkano, a ta sekcija se već sada može prelaziti na hrpu različitih načina. Dakle, za ostatak ćemo se morati strpjeti još najmanje godinu i nekoliko mjeseci.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano