Vijesti

Black Myth: Wu Kong ponovno oduševio, ali i dalje bez datuma izlaska

Kineski developer Game Science tjednima je najavljivao svoj dolazak na Gamescom. Na kraju se nitko od developera nije pojavio na pozornici Opening Night Live prezentacije, međutim, bit će nam dovoljan i sami gameplay prikaz igre Black Myth: Wu Kong.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wu Kong ni u novom gameplay prikazu ne prikazuje naznake srozavanja vizualne kvalitete. A ne srami se ni akcijskog gameplaya, kojeg za razliku od nekih drugih igara developera s istoka ima na pretek. I to ne pretjerano režiranog. Premda se naposlijetku sve svodi na jednog bossa kojeg se uopće nećemo truditi opisati. A najbolje je kad su takvi – neopisivi. A kad smo kod neopisivog, što reći na bezglavog glazbenika iz uvoda?

Iako se dosad za Black Myth: Wu Kong zaredalo već prilično gameplay prikaza, igra još uvijek nema službeni datum izlaska. I dalje stoji “ljeto 2024”, kada bismo ovaj akcijski RPG trebali igrat na PC-ju, XSX/S i PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano