Vijesti

Black Myth: Wukong je još jedan naslov koji zaobilazi Xbox zbog slabijeg Series S

Uvjeravali su nas da je Xbox Series S sjajna konzola i sjajna ideja, međutim, nekoliko godina duboko u generaciji stvara sve više problema developerima, a možda najviše samom Microsoftu.

Žalio se Remedy, Baldur’s Gate 3 kao najbolja igra prošle godine kasnila je mjesecima, ograničio je i Kingdom Come: Deliverance 2 kojem se čak trebao rezati i sadržaj, a za Black Myth: Wukong kao jednu od najvećih igara ove godine potvrđeno je kako Xbox verzija neće biti spremna za launch.

Naime, kako objašnjavaju developeri, a poklapa se s ranijim kukanjima kolega, bit će potrebno dodatno vrijeme optimiziranja za slabiji Xbox Series S. Budući da je Microsoft odlučio uvjetovati izlazak igara u paketu za Series S i X, Wukong će zaobići i snažniji Series X, konzulu koja takvu igru može progutati bez problema.

Povodom izlaska novog gameplay prikaza na noćašnjem Summer Game Festu, studio Game Science potvrdio je konačan datum izlaska. Tako će Black Myth: Wukong biti spreman za PS5 i PC za 20. 8. ove godine, a Xbox verzija uslijedit će nekada kasnije “kada dosegne standarde kvalitete”.

Igra

Povezano