Vijesti

Black Ops 6 s manje GB od Modern Warfarea 3. Gotovo je s velikim preuzimanjima, tvrdi Activision

Kada je po najavi Call of Duty: Black Ops 6 pored informacija o igri stajalo zauzeće na disku od 310GB, poznavajući Activision ono po svojoj prilici nije nikoga iznenadilo. Međutim, Activision je poručio kako se radi o greški, a realnost će biti drugačija.

Naime, gledano s tehničke strane, zauzeće na disku bit će manje budući da će Black Ops 6 neke teksture učitavati direktno s interneta, što je ujedno i razlog uvjetovanja stalne internet konekcije čak i za kampanju.

Ali poboljšanja stižu i na drugim poljima. Kako tvrdi Activision, Black Ops 6 će imati manju veličinu downloada od prošlogodišnjeg Modern Warfarea 3 (oko 240GB na PS5) ponajviše zbog Warzonea koji više neće biti dijelom osnovnog preuzimanja.

Samo osnovne komponente

Warzone ćete moći preuzeti bilo kada po vlastitom nahođenju, a osnovno preuzimanje uključit će samo osnovne podatke, poput kampanje, baznog multiplayera i Zombi moda.

Call of Duty: Black Ops 6 izlazi 25. 10., ali Activision s novom logikom kreće 21. 8. s ažuriranjem Modern Warfarea 3 kada će i tu igru razbiti na dijelove te pripremiti teren za naredna CoD iskustva. Bit će to, kažu, posljednje ogromno preuzimanje za Call of Duty.

Igra

Povezano