Vijesti

Kako bi zauzimao manje mjesta na disku, Call of Duty Black Ops 6 zahtijevat će stalnu internet konekciju

Call of Duty serijal već je godinama tema sprdnje masa igrača zbog pretjerane količine prostora koju sa svakim nastavkom zauzima na diskovima. Primjerice, Modern Warfare 3 zauzima preko 200 gigabajta prostora na svim platformama, što s nadolazećim Black Opsom 6 možda neće biti slučaj.

Povodom otkrivanja igre Activision to piše malim slovima na support stranici gdje je kao uvjet za igranje po prvi put ikada postavio stalnu obavezu spajanja na internet. Neovisno o platformi morat ćete biti spojeni na internet čak i kod igranja kampanje.

Kao razlog Activision navodi smanjenje ukupnog prostora zauzeća na disku. Naime, teksture visoke kvalitete namjerava streamati putem interneta. Pritom Activision ne navodi kakva konekcija će vam trebati za igranje, odnosno učitavanje tekstura visoke kvalitete s interneta, međutim, dodaje kako Game Pass Core i PlayStation Plus pretplate nisu uvjet za isto.

Uzevši to u obzir, kao i za svaku drugu premium igru, Game Pass Core i PlayStation Plus pretplate bit će uvjet za igranje multiplayer modova. Dodatno, premda Black Ops 6 dolazi unutar Xbox Game Pass pretplate, ona sama po sebi nije dovoljna za igranje online o čemu smo više pisali ovdje.

Igra

Povezano