Vijesti

Blagdanski rasprodaja stigla je na PSN s odličnim popustima na third party naslove

Blagdanska rasprodaja stigla je na PSN. Tradicionalno je to doba godine za prva značajnija sniženja na najveće hitove jesenske sezone. Ponuda igara ni ove godine nije razočarala. Barem što se tiče third-party naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz jesenske sezone tako ćemo izdvojiti FIFA-u 22 za PS5 koja je snižena za 40%, Call of Duty: Vanguard za 30-35% (ovisno o konzoli), Far Cry 6 za 40%, F1 2021 za 60%, It Takes Two za 50%. Deathloop za 50%. Marvel’s Guardians of the Galaxy za 35%, Riders Republic za 40%, Aliens: Fireteam Elite za 30%, Battlefield 2042 za 25%, Resident Evil Village za odličnih 60%, Back4Blood za 40%….

Sony i dalje ne planira staviti značajnije sniziti svoje PS5 ekskluzive. Njih preporučamo potražiti na oglasnicima, buduće da su zasićeni naslovima iz PS5 paketa.

S druge strane treba navesti čitav niz relativno starijih naslova s jako finim popustima. Primjerice, Sekiro kojeg ne viđamo često na akcijama snižen je za 50%, Valhalla za 50%, Mass Effect Legendary Edition za 50%, STAR WARS Jedi: Fallen Order za 65%, Subnautica: Below Zero za 33%, Red Dead Redemption 2 za 60%, Mafia: Definitive Edition za 50%, Biomutant za 40%, Watch Dogs: Legion za 70%…

Ispod pronađite naslove i popuste koji su se nama činili zanimljivima, a ovdje sve ostale. Ukažite nam u komentarima na igre koje smo propustili i javite što se uzima.

Ovogodišnji hitovi

Igre iz prošlih godina

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano