Vijesti

Bliži se izlazak next-gen verzije The Witchera 3, PEGI ga je ocijenio kao 18+ naslov

“Nismo sigurni da će biti ove godine”, pričali su iz CD Projekta krajem ljeta. Međutim, europski PEGI danas ga je klasificirao u izvedbama za PS5 i XSX/S, što obično kod igara znači da je izlazak jako blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i u prošlim verzijama, The Witcher 3: Wild Hunt ostao je 18+ igra. “Geralt je sposoban raskomadati, obezglaviti, izvaditi crijeva i prepoloviti svoje protivnike”, navode iz PEGI-a. Sviđa nam se detaljan opis scene kada gavran kljunom kopa ljudsko oko i to sa stražnje strane lubanje dok se lice topi pod ujtecajem Igni signa.

Usporedi izlazak s drugom sezonom TV serije na Netflixu?

Da ne prođe nezapaženo, PEGI navodi kako se Geralt upušta u seksualne odnose s nekoliko različitih žena, pri čemu su tijekom odnosa vidljive i genitalije. “Iako, postoje i drugi trenuci potpune golotinje nevezano uz seks”, navode za kraj iz PEGI-a.

Početkom ljeta iz CD Projekta su poručili da u next-gen izvedbi možemo očekivati čak i nešto novog sadržaja inspiriranog Netflix TV serijom. Za 17. 12. zakazana je premijera druge sezone na Netflixu, što nam se ujedno čini i kao zgodan datum za paralelno lansiranje next-gen izvedbe.

Igra

Povezano