Vijesti

Bliži se kraj. Nakon 25 sezona Ash Ketchum ulazi u svojih posljednjih 11 emotivnih epizoda

Od kad su naše antene po prvi put uhvatile signal Nove TV, što je bilo prije 20+ godina, sinonim za Pokemone bio je Ash Ketchum. Tinejdžer koji je odlučio postati Pokemon Master, tom cilju je stremio tokom 25 godina i jednako toliko sezona, u jednoj od nedavnih epizoda konačno je i uspio, ali bliži kraj kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ashy i Pikachu imali su puno susreta, dvoboja te puno uzbudljivih i nezaboravnih trenutaka. Svaka avantura je još jedan korak na dugom putu da postanete Pokemon Master, to je san koji nikada ne prestaje”, navode producenti te najavljuju konačan kraj.

Ovaj vječni 10-godišnjak u mirovinu će otići nakon 11 novih i završnih epizoda koje će uslijediti početkom iduće godine. U posljednjim epizodama Pokemon Company zaključit će Ashovu priču, a posljednje poglavlje bit će emotivno s povratcima junaka koje smo pratili desetljećima. Ali to ne znači kraj za Pokemon anime.

“Širom svijeta, potpuno novi san i avantura samo što ne krenu.” Najavljen je potpuno novi anime s dva nova protagonista. Oni su Liko i Roy, a više o novom animeu saznat ćemo u narednim mjesecima.

Povezano