Vijesti

Bliži se najava Gears of Wara 6

Microsoftov The Coalition studio pokazao je što zna 2019. s posljednjim Gearsima, a potom sa sjajnim Unreal Engine 5 demom Matrix Awakensa i ovim prikazom koji je pokazao kako bi novi Gearsi mogli izgledati.

Od izlaska Gearsa 5 prošlo je skoro isto toliko godina te izgleda kako je sazrijelo vrijeme za najavu novoga. Da će se ono dogoditi ovog ljeta, vjerojatno u lipnju na Xbox Showcase prezentaciji, smatra Giant Bombov Jeff Grubb. I to ne bez pokrića, budući da je jedan od developera iz Coalitiona insinuirao to na X-u.

Grubb potom dodaje kako je “čuo” o ljetu Gears of Wara iz izvora kojima je okružen, a kada Grubb kaže nešto takvo, to se obično i dogodi. Sve je potom potvrdio Microsoftu blizak novinar Tom Warren s The Vergea, koji na X-u poručuje da je Grubb u pravu.

A što se tiče samih Gearsa, na izlazak igre bismo se mogli načekati. Naime, po nekim ranijim izvještajima, razvoj je krenuo tek prošle godine, i to nakon što je Coalition zbog poteškoća u razvoju navodno odlučio otkazati jedan drugi nikad službeno potvrđeni projekt.

Igra

Povezano