Vijesti

Kreatori Gearsa su pokazali kako bi spektakularno mogli izgledati Gearsi 6 na UE5

Već smo ranije pisali o tome kako nas tek čekaju najbolje next-gen igre i da od PS5 i XSX-a, nismo još ništa vidjeli. Unreal Engine 5 je od danas dostupan svima, a upravo se mnogi od nas vesele prvim pravim UE5 igrama. Jedna od njih su sasvim novi Gearsi za koje smo 100% sigurni da su u izradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio The Coalition od prvog dana surađuje s Epicom i radi na Unreal Engineu 5 te njegovoj implementaciji u većinu budućih Xbox Series X/S igara. Ako ćemo suditi prema novom demou onoga što mogu prikazati XSX i Unreal Engineu 5, budućnost je itekako svijetla i optimistična.

“The Cavern” demo prema riječima Xboxa i The Coalitiona, sposoban je prikazati sto puta više grafičkih detalja u odnosu na današnje igre. Mislimo da je nepotrebno razbacivati se terminima kao što su “nekoliko stotina milijuna više poligona nego danas”.

Umjesto toga bacite pogled na video. Čitav demo izgleda impresivno, a nas su posebno oduševile facijalne impresije i osvjetljenje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra