Vijesti

Blizzard ima novu šeficu, veliku obožavateljicu Diabla 4

Nakon što ga je kupio u jesen prošle godine za 69 milijardi dolara, Microsoft nastavlja restrukturirati Activision Blizzard, a osobito Blizzard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je prošlog tjedna kompaniju napustio šef Blizzarda Mike Ybarra koji je na čelnoj poziciji bio od 2019., a zamijenit će ga Johanna Faries koja je ranije bila šefica Call of Duty franšize u Activisionu. Pritom iskusna menadžerica Faries kaže kako je svjesna da su Call of Duty i Blizzard dva potpuno različita svijeta.

“Za razliku od Call of Dutyja, dinamika u Blizzardu je drugačiji gdje svaka igra dolazi s različitim iskustvom igranja, zajednicama i poslovnim modelima. O tome sam razgovarala s drugim čelnicima Blizzarda i dolazim na ovu poziciju svjesna dinamike i s dubokim poštovanjem prema Blizzardu. Krećemo istraživati kako podizati gaming univerzume na još veće visine”, poručila je nova šefica.

Faries na kraju emaila poslanog zaposlenicima dodaje i nekoliko osobnih crtica. Majka je dvoje dječaka, prakticira jogu te gamerica, a osobito je veliki obožavatelj Diabla 4.

Povezano