Vijesti

Blizzard je razotkrio Dragonflight, novu eskpanziju za World of Warcraft

U jednoj od najiščekivanijih prezentacija gaming industrije ove godine Blizzard je razotkrio potpuno novu ekspanziju za World of Warcraft te povratak stare u WoW Classic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije samog predstavljanja trailer se vratio 10 tisuća godina u povijest prije nego li je otkrio povratak zmajeva koji su fokus ekspanzije. Nova regija zove se Dragon Isles te se sastoji od pet zona, između kojih će se putovati jahanjem zmajeva. Dracthyr je nova klasa, imat će drakonsku i humanoidnu formu, a po prvi put u World of Warcraftu rasa se kombinira s ekskluzivnom klasom – Evokerom.

Prvi ranged uopće u World of Warcraftu

Evoker donosi i prvu ranged specijalizaciju uopće u WoW-u, Devastation, a druga dostupna specijalizacija za Evokere bit će Preservation kao healer. Dracthyriani se mogu pridružiti Aliansi ili Hordama, imaju svoju vlastitu početnu zonu te viši startni level od ostalih klasa i rasa.

Osim nove regije, rase, klase i specijalizacija, Dragonflight će preraditi sustav profesija, uvest će potpuno novo korištenje talenata koje bi igračima trebalo omogućiti veću slobodu, a korisničko sučelje će dobiti svojevrsni reboot. Kada? Točan datum još se ne zna, ali Dragonflight bismo trebali igrati do kraja godine. Prijavite se za beta testiranje ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano