VijestiZanimljivosti

Borbe pijetlova su stvar u Far Cry 6, skupljajte ih i borite se u stilu Tekkena

Far Cry 6 izlazi sutra, a ako ste pomislili da će i ovaj nastavak biti identičan prethodnicima, razmislite ponovno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igri ćete pronaći sistem borbe pijetlova oko kojeg je kreiran čitavi jedan mini mode u stilu Tekkena i Pokemona. Ovaj nehumani i ilegalni sport je kao stvorena aktivnost za jedan diktatorski otok.

Umjesto Pokemona skupljate pijetlove, a zatim ih međusobno sukobljavate u dvobojima. Ali ništa nije prepušteno slučaju. Pijetlovima upravljate baš vi u 2.5D okruženju standardnom za fighting igre, doduše, s nešto jednostavnijim kontrolama.

Na raspolaganju su dva tipa napada, po jedan za daleku i blisku borbu, a udarce izbjegavate skokovima u jedan od 4 smjera. Uspješnim napadima punite specijalan, devastirajući napad. Igra se na tri dobivene runde, a sve to skupa izgleda još luđe nego što zvuči. Pogledajte iznad!

Oko pijetlova je orijentiran i čitav jedan trofej. Recrooster od vas traži da prikupite sve dostupne pijetlove u igri. Razlikuju li se oni po statistikama i mogućnostima tek trebamo otkriti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano