Vijesti

Botovi pokupovali sve zalihe RTX 3080 kartica

Fijasko. Jedina riječ kojom možemo opisati situaciju u kojoj su se našli retaileri NVIDIA grafičkih kartica. Dok Sony slavi potpunu rasprodaju Playstationa 5, NVIDIA se zbog istog hvata za glavu. Naime, NVIDIA je na vlastitim forumima potvrdila da su za nestašicu RTX 3080 modela krivi botovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Običan se korisnik jednostavno ne može nositi s automatiziranim procesom kojem je jedini cilj kupovina i kasnija preprodaja dobara po većoj cijeni.

Nema šale sa lokalnim prodavačima.

Iako je ovo veliki udarac za NVIDIA-u, iz tabora Zelenih poručuju kupcima kako se ubuduće ne trebaju brinuti. Svaka narudžba od sad na dalje će biti ručno provjerena, a one uzrokovane botovima bit će poništene i vraćene u prodaju.

Ono što je nevjerojatno u čitavoj toj priči je sama činjenica da se botovi nisu uspjeli infiltrirati iza neprijateljskih linija webshopova Republike Hrvatske. Naime, ni botovi nisu toliko hrabri kupovati grafičke kartice po našim cijenama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano