Vijesti

Breath of the Wild prednastavak stiže u studenom

Dok je čitav gamerski svijet bio fokusiran na next-gen konzole, Nintendo je iskoristio odugovlačenje Sonyja i Microsofta te je iznenadio igrače diljem svijeta svojim nedavno najavljenim Super Mario igrama. No, nisu stali tome. Danas je stigla još jedna fantatična vijest. U studenom nam stiže Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz samog naslova teško je pretpostaviti o čemu je konkretno riječ. Izdavač je pojasnio kako se radi o igri koja je „smještena 100 godina prije The Legend of Zelda: Breath of the Wild.“ Gledat ćemo katastrofalni događaj Great Calamity, koji pokreće Breath of the Wild naraciju, kroz oči Hyrule Warriorsa. U isto vrijeme, igra je spinoff Hyrule Warriorsa i prednastavak Breath of Wilda.

Link i Zelda su zasada jedini poznati igrivi likovi, dok će ostali biti najavljeni uskoro. Potvrđen je lokalni co-op multiplayer, a Nintendo je obećao kako će nam deseci emotivnih cutscena pomoći da se osjećamo kao da igramo pravi prednastavak. Hyrule Warriors: Age of Calamity izlazi 20. studenog, a službenu stranicu možete pronaći ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano