Vijesti

Broj automobila za Forzu Horizon 5 popeo se na 420, tu je i Rimac, a broj ne prestaje rasti

Od prvog dana po izlasku Forze Horizon 5 u igri će biti dostupno preko 400 automobila, potvrdio je to developer Playground Games, ali lista koja u ovom trenutku broji 426 automobila nije ni izblizu konačna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima će biti i Mercedes-AMG ONE te 2021 Ford Bronco Badlands koji će krasiti naslovnice, a u Horizon se ponovno vraća i “naš”, odnosno Rimčev C_Two. To nažalost nije Nevera, već se radi o njezinom prototipu iz 2019. kojeg su developeri ubacili još u prošli Horizon.

Jasno je da je većina automobila “reciklirano” iz četvorke koja ih nakon svih nadogradnji broji čak 750, ali kako se bude bližio izlazak petice tako će i broj potvrđenih automobila rasti. Primjerice, na listi još uvijek nema automobila iz Mazde, BMW-a, Bentleyja, Volva, FIAT-a, Alfa Romea, Bugattia… Iako smo neke od automobila tih brandova viđali u trailerima.

Očekujemo kako će se na finalnu listu ugurati i Nevera, jer ipak se radi o najbrže ubrzavajućem serijskom automobilu na svijetu. Dakle, u konačnici očekujemo preko 450 automobila, a sve njih ćemo protiv Nevere i/ili C_Twoa testirati od 9. 11. na Xbox konzolama i PC-ju,

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano